ARTDECO
Koroška cesta 53c
Kranj
4000
Slovenija
narocila@dominaactiva.si
Facebook Instagram Youtube
Košarica
V košarici ni artiklov

NAČINI PLAČILA IN OSNOVNE INFORMACIJE

1. Kako lahko plačate naročene izdelke?

Izdelke lahko plačate po predračunu, ki mora biti poravnan pred odpremo blaga in ne vsebuje dodatnih stroškov ali s kreditno oz. plačilno kartico. V kolikor izberete plačilo po predračunu so izdelki rezervirani za vas 3 dni. Če 4 dan ne prejmemo plačila na naš račun, smatramo, da odstopate od pogodbe.

 

2. Koliko znašajo stroški dostave?

Strošek poštnine je fiksen (4 EUR) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pri vrednosti naročila nad 30€ ni stroškov dostave/poštnine.

 

3. Je možen osebni prevzem?

Osebni prevzem izdelkov je mogoč ob vnaprejšnjen dogovoru in sicer na sedežu podjetja Domina Activa d.o.o. Koroška cesta 53c, v Kranju.

 

4. V kolikem času dobim naročen izdelek?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni v kolikor je izdelek na zalogi. Če izbranega izdelka ni na zalogi vas bomo osebno kontaktirali in sporočili, kdaj vam lahko dobavimo želeni izdelek oziroma vam bomo v primeru, da je izdelek razprodan, svetovali o izboru novega.

 

5. Kako izvedem plačilo po predračunu, kje je predračun?

Ob pravilno izpolnjenem naročilu na svoj elektronski naslov dobite povzetek naročila in na njem je virtualni plačilni nalog z vsemi podatki, ki jih potrebujete za izvedbo plačila. Plačilni nalog se nahaja nad povzetkom naročila, zato z miško odprite cel dokument.

 

6. Ali mi lahko izdelke pošljete na naslov, ki ni moj domači naslov?

Seveda, izdelke vam pošljemo lahko kamorkoli na območju Republike Slovenije, le v naročilu morate opredeliti naslov, kam želite izdelke prejeti.