ARTDECO
Koroška cesta 2
Kranj
4000
Slovenija
narocila@dominaactiva.si
Facebook Instagram Youtube
Košarica
V košarici ni artiklov

NAČINI PLAČILA IN OSNOVNE INFORMACIJE

1. Kako lahko plačate naročene izdelke?
Izdelke lahko plačate po povzetju (pri tem načinu plačila si Pošta Slovenije zaračuna od 1,05€ do 1,07% vrednosti nakupa stroškov provizije za izvedbo storitve odkupa; Cenik Pošte Slovenije veljaven od 1.1.2018), po predračunu, ki mora biti poravnan pred odpremo blaga in ne vsebuje dodatnih stroškov ali s kreditno kartico.

 

2. Koliko znašajo stroški dostave?

Strošek poštnine je fiksen (3.50€) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pri plačilu po povzetju si Pošta Slovenije dodatno zaračuna stroške provizije v višini 1.05€*, kadar znašajo stroški odkupa do 98€, nad 98€ do 501€ pa 1,07% od vrednosti računa. Pri vrednosti naročila nad 30€ ni stroškov dostave/poštnine, a v primeru plačila po povzetju Pošta zaračuna storitev odkupnine 1,05€.*

*upošteva se vrednost po veljavnem ceniku Pošte Slovenije na dan nakupa.

 

3. Je možen osebni prevzem ?
Osebni prevzem izdelkov je mogoč ob vnaprejšnjen dogovoru in sicer na sedežu podjetja Domina Activa d.o.o. Koroška cesta 2, v Kranju.

 

4. V kolikem času dobim naročen izdelek ?
Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni v kolikor je izdelek na zalogi. Če izbranega izdelka ni na zalogi vas bomo osebno kontaktirali in sporočili, kdaj vam lahko dobavimo želeni izdelek oziroma vam bomo v  primeru, da je izdelek razprodan, svetovali o izboru novega.

 

5. Kako izvedem plačilo po predračunu, kje je predračun?
Ob pravilno izpolnjenem naročilu na svoj elektronski naslov dobite povzetek naročila in na njem je virtualni plačilni nalog z vsemi podatki, ki jih potrebujete za izvedbo plačila. Plačilni nalog se nahaja nad povzetkom naročila, zato z miško odprite cel dokument.

 

6. Ali mi lahko izdelke pošljete na naslov, ki ni moj domači naslov?
Seveda, izdelke vam pošljemo lahko kamorkoli na območju Republike Slovenije, le v naročilu morate opredeliti naslov, kam želite izdelke prejeti.